Usein kysyttyä

Viekö sähkötakka paljon sähköä?

Ei vie, upea liekkitunnelma vie hyvin vähän sähköä, vain noin kahden hehkulampun verran. Kun lämmitystoiminto on päällä, sähkönkulutus kasvaa 1000-2000 wattiin.

LED-takoissa liekkitunnelman sähkönkulutus on vain muutama watti. LED-takkoja voi syystä kutsua ekotakoiksi. LED-takkoja ovat uudet takkamallit:

  • LED-tulipesät: Addison, Proteus, Orpheus, Alicia, Iona
  • LED-taulutakat: Akaroa, Spartan, Estrada, Valliant, Lazarus, Spiro Curve
  • LED-manttelitakat: Balao, Darcy, Payton, Beaux, Otama

Mikä synnyttää liekkitunnelman?

Flamerite Fires käyttää takoissaan kahta eri menetelmää liekkiefektin synnyttämiseen. Kummassakin tapauksessa valonlähteenä toimivat hehkulamput. Puoliläpäisevän kalvon takana on liikkuvia osia, joihin valo projisoidaan. Tämä tuottaa ilmiön, jossa liekit hulmuavat iloisesti!

Miten sähkötakka asennetaan?

Sähkötakka kytketään pistorasiaan tavallisella sähköpistotulpalla.

Manttelimallinen sähkötakka on itsessään seisova. Sitä voi tarvittaessa myös siirrellä. Sähkötakan kokonaispaino on mallista riippuen vain 20-50kg. Taulumallinen sähkötakka ripustetaan seinälle mukana tulevan asennuslistan avulla. Kaminan voi asentaa vaikka eteiseen seisomaan.

Kuinka paljon sähkötakka lämmittää?

Sähkötakan lämmöntuotto on huomattava. Sähkötakka vastaa lämmöntuotoltaan tavallista 2000 W lämpöpuhallinta. Lämpöpuhallin kierrättää ilmaa ja huoneen lämpötila nousee nopeasti. Sähkötakkaa voi käyttää lisälämmöntuottajana sellaisessa tilassa, jossa päälämmitysjärjestelmä ei lämmitä riittävästi.

Voiko sähkötakan asentaa minne vaan?

Sähkötakan voi asentaa useimpiin huoneisiin ja rakennuksiin ilman, että tarvitaan hormia. Asennusta ei voi tehdä kosteisiin tiloihin. Takan taustalevy ei koskaan kuumene.